Ανακαλύψτε εύκολα τα σημεία πώλησης της paysafecard

Πέρασε από χίλια κύματα λόγω της επιβολής των capital controls και της απόφασης της κυβέρνησης για ταυτοποίηση των καταθετών με αυτή, αλλά η paysafecard ζει και βασιλεύει και αποτελεί μάλλον τον δημοφιλέστερο τρόπο κατάθεσης χρημάτων σε εταιρίες στοιχήματος και τζόγου αλλά και πραγματοποίησης ηλεκτρονικών αγορών.

Φυσικά η ευκολία που προσφέρει στους παίκτες η συγκεκριμένη μέθοδος αποτελεί το μεγάλο της πλεονέκτημα, το οποίο φυσικά την έχει κάνει τόσο δημοφιλή επιλογή στην Ελλάδα αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει κανείς είναι να αγοράσει μια κάρτα και να ανοίξει έναν λογαριασμό στην εταιρία, επαληθεύοντας τα προσωπικά του στοιχεία. Το βήμα αυτό δεν ήταν απαραίτητο στο παρελθόν, αλλά πλέον χρειάζεται και τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο και χρονοβόρο, χρειάζεται ίσως 5 λεπτά για μία μόνο φορά. Μάλιστα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μέχρι ένα όριο τον λογαριασμό σας ακόμη και αν δεν πιστοποιήσετε τα στοιχεία σας.

Το πιο δύσκολο ίσως κομμάτι είναι να εντοπίσετε τα σημεία πώλησης της paysafecard στην Ελλάδα. Τα σημεία είναι χιλιάδες αλλά ίσως είναι δύσκολο για κάποιον που δεν έχει κάποια αγορά κάρτας στο παρελθόν να βρει τα κοντινότερα σημεία πώλησης, για να μην χρειαστεί πχ. να τρέχει στο κέντρο της Αθήνας ή της Θεσσαλονίκης εάν μένει πιο έξω. Το πρόβλημα αυτό λύνει ωστόσο με τον καλύτερο τρόπο η εφαρμογή που δημιούργησε η εταιρία που εκδίδει την κάρτα, την Paysafecard App, η οποία σκοπό έχει να σας εμφανίσει στο κινητό ή στο tablet σας όλα τα σημεία πώλησης της κάρτας και φυσικά κυρίως αυτά που βρίσκονται πιο κοντά, στη γειτονιά σας ενδεχομένως. Φυσικά η εφαρμογή είναι χρήσιμη και όταν ταξιδεύετε ή βρίσκεστε μακριά από τα «λημέρια» σας, καθώς σας εμφανίζει όλα τα κοντινά σημεία πώλησης σε οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεστε. Σημειώστε στο σημείο αυτό πως η συγκεκριμένη εφαρμογή προσφέρει μια λειτουργία επαυξημένης πραγματικότητας με την οποία μέσω της κάμερας του κινητού σας τηλεφώνου μπορείτε να δείτε με τη χρήση γραφικών πόσο μακριά σας βρίσκονται τα κοντινά καταστήματα και ποιο ακριβώς είναι αυτό.

Έτσι μπορείτε να βρείτε σημεία πώλησης της paysafecard σε όλο τον κόσμο, που είναι κατά κύριο λόγο περίπτερα, καταστήματα ψιλικών και κινητής τηλεφωνίας, βενζινάδικα και σούπερ μάρκετ. Η εφαρμογή αναφέρει πως στη χώρα μας τα σημεία πώλησης ξεπερνούν τα 600.000, πράγμα που σημαίνει πως το να βρείτε κάποιο σημείο δίπλα σας είναι πραγματικά πολύ πιθανό. Μην ξεχνάτε επίσης πως αγοράζοντας κάρτες paysafecard και όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε τις κάρτες αυτές, συγκεντρώνεται στο ηλεκτρονικό σας πορτοφόλι πόντους, τους οποίους στη συνέχεια μπορείτε να εξαργηρώσετε προκειμένου να κερδίσετε δώρα όπως κωδικούς κατάθεσης χρημάτων αξίας έως και 50 ευρώ.

Αναζητήστε λοιπόν την εφαρμογή Paysafe App στο ηλεκτρονικό κατάστημα της φορητής σας συσκευής (προσφέρεται σε λειτουργικά android και iOS) και αναζητήστε τα σημεία πώλησης και στη συνέχεια την ίδια σας την τύχη.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Οκτώβριος 7, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.