«Έσπασε» τα ταμεία η Bet365

Στην ανακοίνωση των οικονομικών της αποτελεσμάτων του οικονομικού έτους έως τον Μάρτιο του 2017 προχώρησε η στοιχηματική εταιρία Bet365. Σύμφωνα με αυτά τα στοιχεία οι οικονομικές επιδόσεις της εταιρίας φαίνεται να είναι ιδιαίτερα υψηλές, καθώς όπως φαίνεται η Bet365 κατάφερε κατά τη διάρκεια του συγκεκριμένου έτους όχι μόνο να αυξήσει τα συνολικά της έσοδα σε σχέση με το προηγούμενο έτος, αλλά επίσης κατάφερε να περάσει το όριο των 2 δισεκατομμυρίων ευρώ, αγγίζοντας σχεδόν τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ. Παράλληλα με την αύξηση των συνολικών της κερδών, η εταιρία ανακοίνωσε και την αύξηση του αριθμού των πελατών της αλλά και αύξηση του λειτουργικού της κόστους.

Όσον αφορά τα έσοδα του περασμένου οικονομικού έτους, η Bet365 ανέφερε πως αυτά έφτασαν τα 2,44 δισεκατομμύρια ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση σε σχέση με το 2016 της τάξης του 39%. Πιο συγκεκριμένα, πέρυσι η εταιρία είχε κερδοφορία 1,86 δισεκατομμύρια ευρώ. Να σημειώσουμε επίσης πως τα λειτουργικά κέρδη της εταιρίας ανήλθαν στα 568 εκατομμύρια ευρώ και ήταν αυξημένα σε σχέση με πέρυσι κατά 15%. Παράλληλα, αύξηση καταγράφηκε και στα κέρδη προ φόρων, τα οποία έφτασαν τα 581 εκατομμύρια ευρώ.

Η αύξηση του αριθμού των εγγεγραμμένων παικτών αποτέλεσε όπως φαίνεται τη βάση της επιτυχίας αυτής της Bet365. Έτσι μαζί με την αύξηση του αριθμού των πελατών, αυξήθηκαν σημαντικά και τα ποσά που στοιχηματίστηκαν τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Bet365, ο αριθμός των παικτών που είναι ενεργοί αυξήθηκε κατά 35% μόλις μέσα σε ένα έτος, ενώ αντίστοιχα τα ποσά που στοιχηματίστηκαν την ίδια περίοδο σε σχέση με πέρυσι αυξήθηκαν κατά 27%.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις της η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Bet365 κα Denise Coates, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη είδηση, το μυστικό της επιτυχίας ήταν το EURO 2016 στο ποδόσφαιρο, καθώς επίσης και οι νέες υπηρεσίες που άρχισε να προσφέρει η δημοφιλής στοιχηματική εταιρία όπως είναι η «Edit My Bet» με την οποία οι παίκτες του στοιχήματος μπορούν να προσαρμόσουν τα στοιχήματά τους ακόμη και μετά την πραγματοποίησή τους. Επίσης σημαντικός παράγοντας ήταν και η λειτουργία του αυτόματου Cash Out, που από την πλευρά του επιτρέπει στους παίκτες του στοιχήματος να κλείνουν τα στοιχήματα που επιθυμούν πριν ολοκληρωθούν αυτά, ακόμη και κατά τη διάρκεια κάποιου αγώνα. Σύμφωνα με την κα Coates, η Bet365 έχει πλέον περισσότερη κίνηση και στη διαδικτυακή της πλατφόρμα του ζωντανού στοιχήματος, που όπως ανέφερε προσφέρει περισσότερους από 140.000 αθλητικούς αγώνες τον χρόνο.

Η Bet365 λειτουργεί τα τελευταία χρόνια με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και είναι από τις πιο δημοφιλείς επιλογές των Ελλήνων παικτών του στοιχήματος.

 

Bookie Μπόνους Παίξτε
1. Sportingbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
2. Novibet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
3. Mybet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
4. Netbet Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
5. Stoiximan Δεν προσφέρεται Παίξτε » Ανάλυση
Οι αναφερόμενες αποδόσεις ήταν έγκυρες κατά την έκδοση του άρθρου. Οι στοιχηματικές αποδόσεις υπόκεινται σε διακυμάνσεις. Παρακαλούμε ελέγξτε με τις σχετικές στοιχηματικές εταιρίες για τις τρέχουσες αποδόσεις.
Νοέμβριος 11, 2017 by : posted in News Χωρίς σχόλια

Comments are closed.